Märkäimuri Tokmanni

Imurissa on pestävä suodatin sekä märkäimuri tokmanni litran muovinen säiliö. Tokmannilla on pitkä historia ja se on kasvanut fuusioimalla useita pienempiä halpatavaraketjuja erityisesti luvulla sekä perustamalla samalla uusia myymälöitä uusille alueille. Huomioithan, että myymälän hinta saattaa poiketa verkkokaupan hinnasta. Tarkista myymäläsaatavuus Huomioithan, että tuotteen myymäläsaldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Pölynimurin raikastusrakeet s-fresh sitrus ESMA.

Tokmanni Imuri hinta ja alentaminen

Kirjoita se sähköpostiosoite, jonka annoit myymälässä ja klikkaa Luo salasana -painiketta. Tarkista myymäläsaatavuus Huomioithan, että tuotteen myymäläsaldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Pölynimurin raikastusrakeet s-fresh sitrus ESMA. Märkäimuri tokmanni Tokmanni Klubiin. Tuotenro Lisää ostoskoriin. Monitoimi-imurilla imet märän ja kuivan lian autossa, autotallissa ja rakennus- ja remontointitöissä.

märkäimuri tokmanni

Tokmanni tarjoukset

Aina avoimessa verkkokaupassa voi asioida koska tahansa. Kuiva- ja märkäimurit Kuiva- ja märkäimuri on monitoimi-imuri, joka sopii töihin, joihin tavallinen pölynimuri ei pysty. Sinulla on seuraava t voimassa oleminen t alennuskoodi t. Tarkista myymäläsaatavuus Huomioithan, että tuotteen myymäläsaldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Tilaa tarjouskirjeemme, niin saat 10 euron arvoisen etukoodin yli 50 euron verkkokauppatilaukselle! Meidän valikoimastamme löydät pölypussit, esisuodattimet, ilmanpuhdistimet, poimusuodattimet, suodatinpussit ja muut varaosat kuiva- ja märkäimureihin.

lego friends tarjous

Kuiva-/märkäimurit | Osta Clas Ohlsonilta

Beldray Airgility-varsi-imuri, johdoton. Monitoimi-imurilla imet märän ja kuivan lian autossa, autotallissa ja rakennus- ja remontointitöissä. Kaikki myymälät. Tokmanni omistaa esimerkiksi entiset Tarjoustalot. Tarkista myymäläsaatavuus.

Imuri Tokmanni hinta ja alennus | Minun Tarjouslehteni

Beko Varsi-imuri Beko. Näiden imurin ilmanraikastinrakeiden avulla — sen lisäksi, että kotisi näyttää ja tuntuu puhtaalta siivouksen jälkeen — kotisi voi myös tuoksua puhtaammalta kuin koskaan ennen. Lähetä arvostelu. Saadaksesi parhaan kokemuksen sivustolla, salli Javascript selaimessasi. Huomioithan, että tuotteen myymäläsaldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Skip to the beginning of the images gallery. Monikäyttöisellä, helposti liikuteltavalla ja imukykyisellä Brücke-märkä-kuivaimurilla imuroit niin hienojakoisen pölyn, karkeat roskat kuin nesteenkin.