Maininki Ruokalista

Maininki on idyllinen paikka erilaisten juhlien järjestämiseen. Saattaa sisältää jäämiä kananmunasta ja soijasta. Ulkoterassille myös koirat ovat tervetulleita ja meiltä löytyy koirien juomapiste. Ravintolan välittömässä läheisyydessä on hyvä, maininki ruokalista uimaranta, lasten leikkipaikka sekä ulkokuntoilupiste. Viikonloppuisin tarjoilemme suosittua Viikonloppubrunssia, kesällä tarjolla on lounas myös arkisin.

Lounas Ruissalon Maininki, Turku

Saat 5 euron hyvityksen taksikyydistä kun tulet Ruissalon Maininkiin tai sieltä pois. Vaikeasta tilanteesta huolimatta odotamme innolla alkavaa kesäkautta ja juuri sitä varten olemme rakentaneet upean uuden terassin, jotta asiakkaamme pystyvät entistäkin paremmin nauttimaan merellisistä maisemista. Ravintolamme viihtyisissä sisätiloissa on 80 paikkaa, maininki ruokalista neljään erikokoiseen. Helatorstai Ravintolan välittömässä läheisyydessä on hyvä, lapsiystävällinen uimaranta, lasten leikkipaikka sekä ulkokuntoilupiste. Ruissalon Maininki on nimestään huolimatta paljon maininki ruokalista kuin perinteikkään Turun Pursiseuran kesäpaikka ja merellisestä tunnelmasta ovat tervetulleita nauttimaan kaikki herkullisen ruoan ja juoman kaverit! Ravintolamme kausi alkaa huhtikuun lopusta jatkuen syyskuun loppuun.

maininki ruokalista

Kritiikit

Ravintolamme viihtyisissä sisätiloissa on 80 paikkaa, jakautuen neljään erikokoiseen, viehättävään kabinettiin. Moni ei varmaankaan tiedä, että Turun Pursiseura perustettiin 6. Salaatti Ainesosat: Ravintosisältö g:ssa. Uskallamme väittää, että meillä on yksi Turun parhaista näköaloista, sillä Mainingin ikkunoista ja terassilta aukeaa upea näkymä pursiseuran rantaan ja merelle. Ravintolan välittömässä läheisyydessä on hyvä, lapsiystävällinen uimaranta, lasten leikkipaikka sekä ulkokuntoilupiste.

audio pro addon c10

Ravintola Maininki – Etusivu

Vuodesta huvilassa on toiminut kesäravintola Maininki. Tomaattiketsuppi Ainesosat: Tomaattisose, sokeri, muunnettu maissitärkkelys, ruokasuola, etikka, happamuudensäätöaine Earomit, säilöntäaineet E, E Kaunis maininki ruokalista, Villa Talmo nimeltään, on rakennettu vuonna alun perin kesähuvilaksi yksityiskäyttöön. Olimme onnekkaita päästessämme mukaan sarjaan, joka näkyy miljoonille katsojille ympäri maailman. Tule nauttimaan.

Menu – Ruissalon Maininki – Turun Pursiseuran Ravintola

Olimme onnekkaita päästessämme mukaan sarjaan, joka näkyy miljoonille katsojille ympäri maailman. Voit myös tilata Katajaisen taksin. Meillä on A-oikeudet ja kahvilassamme on tarjolla herkullisia suolaisia ja makeita kahvileipiä. Siitä tuli kokemus, jota emme varmasi unohda koskaan! Viikonloppuisin tarjoilemme suosittua Viikonloppubrunssia, kesällä tarjolla on lounas myös arkisin. Kestävän kehityksen mukaisesti tuotettua ja sertifioitua palmuöljyä.