Magsafe Latausteline

Puhelintuki: Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, toimituksesta tai jostain muusta, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Online-liiketoimintamme menestys näkyy siinä, että meillä on 8. Ota meihin yhteyttä! Lue lisää aiheesta. Matkapuhelimesi takaosaan kiinnitetty magsafe latausteline antaa sinulle myös mahdollisuuden käyttää iPhone latauksen aikana. Lue lisää aiheesta magSafe -lisävarusteet iPhonelle.

Elago MS1 MagSafe-latausteline

Harmaa – Ei yhtään. Latauslevy, jossa on tilaa iPhone lle ja paikka pienille esineille, kuten avaimille tai vastaaville. Hyvä lisävaruste Toimii tosin hyvin esim. Selaa tuotetyyppejä.

magsafe latausteline

Tuotteen kuvat ja videot

Suojakalvotukku Suojakalvotukku. Suosituimmat Suosituimmat tuotteet! Lisäksi tilaukset, jotka on tehty ennen klo 16 maanantaista perjantaihin, lähetetään samana päivänä. Luotettavat maksutavat. Voit ladata puhelinta ja Apple Watch samanaikaisesti.

dna kotimokkula 4g+ wlan mf286a

MagSafe -lisävarusteet iPhonelle

Tuote nro G Seurattu lähetys. MagSafe-laturilla langaton lataus on helppoa ja sujuvaa. Gul – Etätallennus, arkisin. Yöpoydällä puhelintelineenä ja samalla varma lataus macsafella.

iPhone 12 MagSafe Latausteline AJZJ05A

Lue arvosteluja asiakkailtamme. Voit myös valita malleista, jotka ovat latausasema, jossa voit helposti ladata jopa kolme eri laitetta samanaikaisesti. Latausteline, johon voit kiinnittää MagSafe -laturin ei sisälly toimitukseen , jotta voit ladata puhelimesi seisten. Jos haluat nähdä näytön helposti latauksen aikana, mukava paikka voi olla käytännöllinen valinta. Elago Duo Elago. Elago MS4 MagSafe-latausteline. Ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatilla.