Macbook Air M1 Hopea

Koti ja sisustus. Pidätämme oikeuden tarkistaa tuotteiden hintoja, mikäli ne ovat olennaisesti muuttuneet. Kun palauttaminen on käsitelty ja hyväksytty, rahat palautetaan alkuperäiselle maksutavalle. Tuotenumero Brändi Apple Valm. Ja ytiminen Neural Engine vauhdittaa koneoppimisen tehtäviä.

Apple MacBook Air 13” M1 256 Gt -kannettava, hopea (MGN93)

Fri Mar 04 CET Yhteydenotot koskien virheellisiä toimituksia, peruutuksia, vaihtoja ja palautuksia: yhteydenottolomakekauppa tector. Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös…. Hollanti Belgia nl Belgia fr Saksa. RAM-muisti : 8 GB. Mikäli tuotteen hinnassa on ilmeinen ja selvä hinnoitteluvirhe, joka asiakkaan olisi pitänyt huomata, on Tectorilla oikeus olla toimittamatta tuotetta kyseisellä hinnalla. Mon Mar 07 CET

macbook air m1 hopea

Huomioi nämä, kun valitset MacBook Airin.

Tector ei Object Linking and Embedding vastuussa tuotteiden tai palveluiden tai niiden käytöstä aiheutuneista vällisistä kuluista eikä tulosmenetyksistä. Yrityksen tulee olla merkitty kaupparekisteriin. Sähköposti Tilaa. Lisää ostoskoriin. Halutessasi voit myös liittyä uutiskirjeen tilaajaksi, jolla saat tiedon uusista Apple-tuotteista, kampanjoista sekä tarjouksista.

boston sohva masku

Apple MacBook Air 13” () Gt edullisesti

Voit luoda tunnukset kassalla yhteystietojen syöttämisen jälkeen. Emme vastaanota palautuksia yli 14 päivän kuluttua toimituksesta. Matkatoimistojen yhteystiedot Vakuutusyhtiöiden yhteystiedot Jätä arvostelu. Liikeyritykset, sosiaaliset yhteisöt ja yhdistykset sekä yksityishenkilöt voivat rekisteröityä asiakkaiksi. Asiakkaan tulee lähetystä vastaanottaessaan tarkastaa, että lähetys on vahingoittumaton.

Apple MacBook Air ” M1 8-core CPU & 7-core GPU/8GB/GB SSD – Silver (hopea) | Tector

MacBook Air M2-sirulla saatavilla ensi kuussa. Mitä enemmän yhteis­muistia RAM valitset, sitä useampia appeja voit käyttää saman­aikaisesti korkealla suoritustasolla. Jokaisella Macilla on yhden vuoden rajoitettu takuu ja jopa 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki. Ruudun halkaisija : 13 ”. Tuotekorteissa ilmoitettu saatavuus kertoo varastotilanteen, joka on myymälöiden yhteissaldo. Suuri harppaus Rajua peliä. Onko tuote tai haluamasi malli päässyt loppumaan?