Mac Pro 2021 13

Kuten mainittu, käytössäni on ollut 14 tuuman MacBook Pron perusmalli. Kaikki artikkelit Arvostelut. Huoneita 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Enemmän kuin Tämä erottaa nämä huippumallit nykyisistä M1-käyttöisistä MacBook Airista ja MacBook Prosta, kahdesta halvemmasta mac pro 2021 13, jotka tällä hetkellä ylittävät kalliimmat Intel-käyttöiset sisarukset. En kyllä sitä Object Linking and Embedding suuremmin kaivannut enää uuteen MacBook Prohon vaihtamisen jälkeen, mutta silti olisi mielenkiintoista nähdä Applen aikanaan kehittävän jonkin ratkaisun, joka yhdistäisi Touch Barin ja perinteisten näppäinten parhaat puolet. Nyt tehoja riittäisi, mutta MacOS-käyttöjärjestelmälle pelejä ilmestyy niukasti. Odota vuoden päivitystä, jolloin saatetaan julkaista 14 tuuman MacBook Pro.

Valitse uusi MacBook Prosi.

Parhaat valinnat. Verrattuna Intel-pohjaiseen 13 tuuman MacBook Prohon. Testauksemme perusteella suosittelemme ostamaan MacBookin, jossa on Applen uusi M1 -siru. Kun tarvitset Mac-kannettavaasi kaikkien aikojen kovinta suoritus­kykyä, valitse M1 Max. Suorituskyky­testit tehdään käyttäen tarkoin määritettyjä tietokone­järjestelmiä, ja ne kertovat MacBook Pron liki­määräisen suorituskyvyn.

mac pro 2021 13

Huomioi nämä, kun valitset MacBook Pron.

Applen Retina-näytöt ovat jatkuvasti kauniita, mutta uuden MacBook Pron tuumainen, x tarkkuuden paneeli on paras, eikä vain siksi, että se on suuri. Mietitkö vielä? Huipputehot takaa. Vaikka MagSafe-kaapeli MacBook Prossa pysyykin näppituntumalta tukevammin paikallaan kuin aiemmissa MagSafella varustetuissa Apple-läppäreissä, itse pidän edelleen enemmän USB-C-kaapelilla lataamisesta, sillä se ei irtoa vahingossa. M2 — rutkasti tehoa, aina mukana matkassa.

kekkilä männynkuorikate

MacBook Pro | Osta Mac | iTronic

Mediamyynti Mobiili. Lue lisää. Pidä kuvasi, elokuvasi, musiikkisi ja dokumenttisi aina mukanasi — ja avaa ne vilauksessa. Vakuutus ei korvaa varastettua tai kadonnutta laitetta. Sisältä löytyy kahden tuulettimen jäähdytysjärjestelmä, mutten muista sen kertaakaan käynnistyneen tavallisessa käytössä yli kuukauden aikana. Käytämme Klein K10 -kolometriä havaitsemaan kannettavan tietokoneen näytön kirkkaus ja sRGB -värivalikoima.

Osta 13 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Tämän oppaan loppuun mennessä sinun pitäisi tietää tarkalleen, mihin kannettavaan tietokoneeseen voit käyttää kovalla työllä ansaitsemasi rahayksiköt – tai kannattaako odottaa seuraavan version saapumista. Plussat: Uusi MacBook Air tarjoaa lähes kaiken mitä haluat Apple-kannettavalta M1-sirun ansiosta, joka mahdollistaa ennätystuloksen ja akun keston. MacBook air 13 space gray. Mitenkään kevyt laite edes pienempi 14 tuuman MacBook Pro ei siis OLE, ja tuumaisena painoa on jo 2,1 kilogrammaa. Macbook Air