Mac Airpods Pro

Käyttäjänimi tai elektroninen posti Salasana Muista minut Salasana hukassa? Jos tuote on virheellinen tai väärä, asiakkaan tulee ottaa viipymättä yhteyttä Tectoriin. OnePlus Samsung. Ei arvosteluja Arvostele tuote. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä.

AirPods Pro

Tilaajan täytyy olla täysi-ikäinen ja hänellä on oltava toimitusosoite Suomessa. Nämä arviot ovat tukkurien ennusteita ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kuuloketyyppi In-ear. Vahvista, että haluat AirPodiesi vaihtavan Maciin tai pysyvän yhteydessä siihen, klikkaamalla Yhdistä. Jos et löydä laitteesi Bluetooth-asetuksia, katso mac airpods pro sen käyttöoppaasta. Alla lyhyt kertaus:.

mac airpods pro

AirPodien käyttäminen muulla kuin Applen laitteella

Jos tuote on virheellinen tai väärä, asiakkaan tulee ottaa viipymättä yhteyttä Tectoriin. Merkkien enimmäismäärä on Langaton Bluetooth. Muita vaatimuksia ei hyväksytä. Hyödyllistä Omat sivut Maksutavat ja -ehdot Rekisteriseloste Tilausseuranta Toimitus-, palauttaminen- ja peruutusehdot Toimitustavat.

juhla mokka kahvipurkki

Asiantunteva Apple-kauppasi | Tector

Rekisteröidy tästä ». AirPods Pro -kuulokkeiden voiman­lähteenä toimii Applen H1-kuulokesiru, joka tuottaa nopeamman ja vakaamman langattoman yhteyden laitteisiin. Yritykset, sosiaaliset yhteisöt ja yhdistykset sekä yksityishenkilöt voivat rekisteröityä asiakkaiksi. Laske latauskotelo Qi-yhteensopivalle latausalustalle tai MagSafe-laturille ja anna mac airpods pro latautua. Lisätietoja Lue, miten toimia, jos et voi ottaa AirPodeja käyttöön tai yhdistää niitä. Aseta molemmat AirPodit latauskoteloon ja varmista, että molemmat AirPodit latautuvat. AirPodit vaihtavat automaattisesti Macin musiikin iPhonen puheluun.

AirPods Pro | Varimport

Tectorin verkkokauppa on avoin yksityishenkilöille Suomessa. Jos sinulla on AirPodit 1. Tilaajan täytyy olla täysi-ikäinen ja hänellä on oltava toimitusosoite Suomessa. Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja oikeus hintojen muutoksiin ilman eri ilmoitusta pidätetään. Lue kokemuksia Moi Mobiilista. Rekisteröityminen on ilmaista.