Lyhyt Kevät Runo

Tulppaanin väri ja auringon näkyvä valo ja keväinen ajatus jalo. Sydänystävää tarvitsee jokainen ja sinä olet minulle sellainen. Heilu keinuni korkealle, nythän on kesäinen ilta, mesimarja maistaa ja tuomi tuoksuu ja kuulas on taivahan silta! Tammikuu saapuu pyryineen ja hehkuvine hankineen. Muistamamme aina tämän päivän ja tulemme kertomaan siitä pienokaisellemme. Lyhyt kevät runo on hiljaista.

Vuodenajat

Arvaa kuka tänään onnittelut saa? Syksyn ihmeitä kaikki on vaan. Aurinko häikäisi silmiäni, mutta en vieläkään hymyillyt. Nämä opit antavat kuitenkin syvää pohjaa ja suurempaa ajatuspintaa asioille. Matkatessasi elämänpyörteissä, muista välillä avata kaikki aistisi ja pysähdy hetkeksi. Mikään ei OLE itsestään lyhyt kevät runo ei tuulet, ei tuli, ei maa. Matkasin kerran etelään.

lyhyt kevät runo

Kuvakirjat

Kiirehdi hitaasti vaeltaen kohti päämäärääsi Yllättäen huomaat olevasi portilla sitten polulla pian koputat ovelle joka avautuu helposti. Joka väri vuorollaan, kukkimaan saa harmaan maan. Lammikon pinta jääpeiton saa, hiutaleet pilvellä tanssahtaa. Kuljet polullasi, astelet kevyesti. Suven armas aika jo koitti. Kovaa pakkasta TV lupaa, silti ei kannata jäädä tupaan. Aarteesi on siinä juuri silloin, kun sitä eniten etsit.

ideal of sweden laukku

Kesärunoja – runo kesälle

Sillä tavalla ei varmasti voi epäonnistua. Otan vastaan oman kasvuni; kuuntelen mitä kukalla on minulle kerrottavaa ja toimin ohjeiden mukaan. Olen vahva. Olen yksin, niin luulen kuulla voin metsän hengityksen. Kuusen alla tanssi alkaa sienten kanssa yhtä jalkaa. Se on eläkeläisen elämää, kun viisari tunteja lennättää.

Vuodenajat | Värssyjä

Miten vihreä maa, nyt uuden värin saa, linnut lentävät merien taa. Sinä olet todiste siitä, kun hymyilet, kun naurat, kun olet onnellinen. Vaan harakat kylässä kaikki, ne nauroivat takanapäin. Silloin kun sinua rakas lapseni ei vielä ollut, en ollut tietoinen siitä, kuinka yksi pieni katse voi saada tuntemaan näin paljon rakkautta ja näin voimakkaasti. Talven ukko, lumiukko, lunta säkistä heittää. Vikkelää on siilin juokseminen, keväästä se riemuitsee. Heiluessani heinikossa olen vapaa, huojuessani tuulessa olen vahva.