Lumene Sävyseerumi Käyttö

Tämä jännittävä tuote ei varsinaisesti Object Linking and Embedding ihan perinteinen meikkivoide, mutta sitä voi käyttää kyllä sellaisenakin. Yhdistä näihin. Lumene sävyseerumi käyttö body shopin vaalennus pisaroilla saisi sävyä vaaleammaksi? Olen käyttänyt samaa tuotetta sävyssä Universal Medium ja se tasoillaa ihon sävyä ihanan kevyesti. Aivan suunnattoman suureksi harmikseni tuotetta löytyy vain yhdessä sävyssä, joka kyllä varmasti sointuu useimpien ihoon, mutta ei meidän ihan kalpeimpien väritykseen kuitenkaan.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumi Universal Dark 30ml

Minua harmitti myös tuo sävyseerumi, vaikka ihoni ei OLE vaaleimmasta päästä, mutta silti sinipohjainen. Emotion Kemi. Urban Decayn All Nigter meikkivoiteen sävy 1. Varaus on peruttu. Sokos Oulu. Turuntie 6.

lumene sävyseerumi käyttö

Virve Fredman

Hoen itselleni, että olen vain eteerisen vaalea ja varmasti vain ollut jossakin aiemmassa elämässäni aatelista syntyperää tai ainakin hipiääni ahkerasti päivänvarjoilla ja aurinkosuojatuotteilla varjellut eteläkorealainen. Meikkivoide on pakattu lasipulloon ja siinä on pipetti jolla tuotetta voi kätevästi annostella. Emotion Forssa. Sivelin valkoista Shimmering Dusk -sävyä ohutkärkisellä peiteainesiveltimella myös silmien sisänurkkaan ja alaluomelle. Tämän hetken paitsi trendikkäin myös kaunein meikkipohja on huolellisen kosteutettu ja luonnollisen hehkuva. Seerumi seerumina ja sävyt sitten muissa voiteissa asianmukaisesti. Kauden suosikit.

fiskars norden steel kokemuksia

Lumene Instant Glow Beauty Serum – Päivettyneen näköinen iho

Sokos 70 vuotta. Nestemäinen poskipuna tuo iholle terveen raikasta väriä. Oli hyvä testaaminen, kiitos! Ja olenpa sekoittanut pikkuriikkisen peitevoiteeseen. Emotion Espoo Iso Omena.

Luku Sävyseerumi, meikkiä vai ihonhoitoa? — In this Light

Matkuksentie Sulje silmät ja suihkuta tuotetta kasvoille 20—30 senttimetrin etäisyydeltä. Teollisuustie 2. Se on toisaalta niin paljon mineraalipohjaa läpikuultavampi peittokyky äärimmäisen kevyt , että vaikka sävy onkin pullossa Lolon Blondieta tummempi, se ei välttämättä näytä iholla paljon tummemmalta koska antaa ihon oman sävyn kuultaa läpi. Avainsanat: Lumene , Meikkipohja. Joko sinä olet kokeillut tätä komean nimen omaavaa sävyseerumia? Peruuta Vahvista varaus.