Lounaslista Turku

Buffet Makaronit Carbonara ja paahdettuja kasviksia L. Monipuolinen ja laadukas lounasravintola Lounasravintola Metropol Turku on keskustassa toimiva laadukas lounasravintola joka panostaa maun ja tuoreuden lisäksi myös monipuoliseen valikoimaan. Hugon buffetlounas sisältää myös lounaslista turku tai kahvin. Jälkiruoka Suklaa-kinuskipiirakka L. Pihviperjantai: Grillattu naudan ulkofileepihvi, pippurikastiketta, uuniperunoita ja paahdettua maissia L, G.

Blankon LOUNAS ma-pe 11.00-15.00

Olemme saaneet myös rekrytoitua meille hyvän henkilökunnan Mauno ElectroCityn joten pystymme vihdoin avaamaan katutason Streetfood- keittiön asiakkaillemme maanantaina Etätyöt ovat vihdoin päättymässä ja ihmiset palailevat jälleen takaisin työpaikoilleen. Palautelomake Nimi. Kasvisruoka Marinoitua nyhtökauraa, paahdettua perunaa lounaslista turku wokkivihanneksia L. Lounaslista turku alueen kolmesta Mauno-ravintolasta löydät joka päivä herkullisia lounasvaihtoehtoja! Avokeittiö Sloppy Joe-burger, ranskalaisia ja kaalisalaattia L.

lounaslista turku

Ruokaile paikan päällä tai ota lounas mukaan!

Tilauslistaltamme saat herkulliset kebab-annokset,Pitsat, grilli-annokset. Tervetuloa Maunoon! Pippuri­myllyn lounas. Päivän pizza: salami, vuohenjuusto. Ruokaisa salaatti Marinoitua nyhtökauraa, paahdettua perunaa ja wokkivihanneksia L. Tilaa uutiskirjeemme!

ccs jalkakylpysuola

Ravintola Mauno Turku – Mauno

Päivän pizza: kinkku, herkkusieni. Tykistökatu 6, Turku. Jälkiruoka Riisisuklaa L, G. Herkulliset tarjoilut kokouksiin, lounaslista turku ja juhliin Tutustu valikoimaan ja tilaa palaveripullat, pirteät smoothiet tai pöytiin tarjoiltu illallinen. Mauno Biocity palvelee teitä koko kesän normaalisti. Täytetyt kesäkurpitsat. Päivän pizza: broileri, fetajuusto, persikka.

Lounas — Ravintola blanko

Street food. Mukavaa kesää ja nähdään taas elokuussa. Jälkiruoka Riisifrutti ja marjahilloa L, G. Yllätykset, lisäykset ja muutokset mahdollisia. Katkaraputäytteinen uuniperuna. Buffet Intialaista kookosbroileria, riisiä ja kasvispaistosta L, G.