Logitech Tkl Mechanical Keyboard

Apple konfiguraattori. Pelaa uudessa ulottuvuudessa. Luo omat animaatiot tai valitse valmiista tehostevalikoimasta, niin RGB-värivalojen sävyttämä kokemus on entistä upottavampi. Pelaa uudessa ulottuvuudessa. Vihdoin tarjolla on tuore näkemys pelivarusteista. Rekisteröi tuote.

Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard – GL Clicky

Näppäimistö on hienostunut, tyylikäs ja uskomattoman ohut, eikä sen suorituskykyominaisuuksien ja toimintojen suunnittelussa OLE tingitty mistään. Näppäimistö on valmistettu huolellisesti ja hienostuneesti ensiluokkaisista materiaaleista. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. G TKL. Siirry Tuoteoppaat.

logitech tkl mechanical keyboard

Halvin hinta:

Svenska Ohjeita. Saatavana mustana tai valkoisena. Akku latautuu täyteen alle neljässä tunnissa. Siirry Jalosteet. Langallinen näppäimistö IID. Pakkauksen korkeus 46 mm. Logistiikkatiedot Tukkupakkauksen leveys mm.

galaxy a 10 kuoret

Logitech Langaton Mekaaninen Pelinäppäimistö G Lightspeed RGB TKL Musta| Techinn

G TKL. Pelaa uudessa ulottuvuudessa. Näppäimistön keskellä on pelitilapainike, jolla voit poistaa käytöstä minkä tahansa näppäimen, joka saattaisi olla häiriöksi tai aiheuttaa keskeytyksiä. Tiiviin muotoilunsa ansiosta näppäimistöä on myös helppoa kuljettaa mukana. Pelityylillä on väliä.

Logitech G TKL Tenkeyless LIGHTSPEED Wirel.. – Tuotetiedot |

G TKL on pitkäjänteisen suunnittelutyön tulos. Tämä design- ja suunnittelutyön läpimurto on nyt saatavana mustana ja valkoisena. Lopputuloksena on upea ympäristön valaistus, jonka avulla pelimaailma ulottuu myös varusteisiin ja huoneeseen. Voit jatkaa pelaamista, kun näppäimistö on kytketty ja latauksessa mikro-USB-johdolla. G TKL. Rekisteröi tuote.