Logitech Options Linux

Logitech Options -ohjelmiston asentamisen kautta näppäimistöä pääsee muokkaamaan, mutta jo lähtökohtaisesti siinä kolme uutta erikoistoimintoa: sanelupainike, mikrofonin mykistyspainike ja erillinen emojipainike. Jopa pulleat makkarasormeni tottuivat hiireen, ja sen ergonomisen muodon vuoksi ne eivät koskaan tunteneet rasitusta. Logitech teki jo jonkin verran kovaa työtä puolestasi ohjelmoimalla painikkeet valmiiksi käyttämäsi ohjelmiston perusteella. Näitä ovat Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmien logitech options linux yhteensopiva sanelupainike, mikrofonin mykistyspainike ja erillinen emojipainike. Hiiri yhdistää tyylikkään muodon ja korkealaatuiset materiaalit vankkoihin ominaisuuksiin, joita räätälöintiohjelmisto tekee hyödyllisemmiksi. Tämä on käytössä oikein miellyttävä ja toimiva ratkaisu. Logitech arvioi MX Anywhere 3: n logitech options linux keston 70 tunniksi.

Logitech MX Anywhere 3 -katsaus: Paras kompakti langaton hiiri

Jos et halua näin suurta tuottavuuden hiirtä, siirry MX Logitech options linux 3: n kanssa. PC-rakentelijoille kiinnostava tuote — Hyten tyylikkään nousukaapelin mukana tulee valenäytönohjain. Ja korostan vähän. Näitä ei kahden viikon testijakson aikana kyetty varmentamaan, mutta viikon käytön jälkeen jäljellä enemmän käytetyssä perusversiossa akkua oli 70 prosenttia, joten liian tiheää lataussykliä on turha pelätä. Mikäli on tottunut esimerkiksi monien kannettavien tietokoneiden erittäinkin lyhytliikerataisiin näppäimistöihin, voi MX Keys -näppäimistöjen painallus olla hieman pitkän oloinen.

logitech options linux

Muropaketin uusimmat

Grafiitinmustan muovin kohdalla määrä on 30 prosenttia, kun taas vaaleanharmaassa ja roosanvärisessä näppäimistössä kierrätysmuovia on 12 prosenttia. Sinun tarvitsee vain muodostaa laitepari ensimmäisen laitteen kanssa ja vaihtaa sitten kanavaa painamalla painiketta tämä mahdollistaa pariliitostilan ja muodostaa yhteyden toiseen laitteeseen. Tämä pieni liike johti siihen, että vierityspalkki liukui näyttöä ylöspäin. MX Anywhere 3 on pienikokoinen, matalaprofiilinen hiiri, joka on tarkoitettu pienikokoisille ihmisille tai käytettäväksi tien päällä. Yhdistäminen kannettavaan tietokoneeseen USB -vastaanottimen avulla oli vaivatonta; Toivon vain, että Logitech löysi paikan donglen tallentamiseen hiireen. Monista näppäimistöistä tuttu korkeussäätö puuttuu, mutta näppäimistön loiva oletuskulma tuntui oikeinkin käyttömukavalta. Näppäimistön taustavalo on siis pois päältä, mikäli näppäimistöä ei hetkeen käytetä.

iphone 12 pro max pitaka

Logitech MX Master 3 () yrityksille | Atea eShop

Sen kompakti koko ei sovi kaikille, ja suurempien käsien omaavien kannattaa harkita 99 dollarin MX Master 3, jossa on monia samoja ominaisuuksia. Logitech options linux kun joku kysyy minulta hiiren ostamista, ohjaan heidät yleensä kohti Logitechia. Myös Logitech Options -ohjelmistossa on Flow, jonka avulla voit siirtää kohdistimen tietokoneen näytöstä toiseen ja jopa kopioida ja liittää tai lähettää tiedostoja tietokoneiden välillä. Logitechin hyväksi osoittautunut MX Keys -näppäimistö on saanut rinnalleen pienikokoisemman version. Logitech MX Keys Mini -näppäimistön ostaja saa valita useasta vaihtoehdosta, mutta lähinnä tyylin ja alustan suhteen.

Logitech MX Anywhere 3 -katsaus: Paras kompakti langaton hiiri –

Tästä syystä pidin pyörän Ratchet -tilassa. Hiiri yhdistää tyylikkään muodon ja korkealaatuiset materiaalit vankkoihin ominaisuuksiin, joita räätälöintiohjelmisto tekee hyödyllisemmiksi. Kokonaisuus on erittäin vakuuttava, ellei numeronäppäimistö tunnu tarpeelliselta. Kun tämä on käytössä, sormesi tuntuu hellävaraiselta napsautukselta aina, kun siirryt riville ylös tai alas. Logitechin MX Anywhere 3 on upea pieni hiiri. MX Anywhere 3 on liian pieni tällaiseen otteeseen, joten minun piti opetella käyttämään sormenpäätä.