Logitech Headset G332 Driver

Näppäimistön voi yhdistää muihin laitteisiin Unifying-vastaanottimen tai Bluetooth-yhteyden avulla. Ollakseen kärjessä ja voidakseen kehittää uusia laadukkaita tuotteita se on hankkinut yhteistyökumppaneikseen myös joitain luokkansa johtavia valmistajia, kuten Blue Microphones, Astro Gaming ja Saitek. Lisää ostoskoriin. Ilman häiriöitä Kotitoimistossa keskittyminen voi olla näinä päivinä hankalaa. Ei kategorisoidut.

G332 LEATHERETTE Game-Headset wired Red

Kauneus ja terveys. Lelut ja pelit. Langaton pelikuulokemikrofoni 7. Kestävistä materiaaleista valmistetuissa tietokonekuulokemikrofoneissa on ensiluokkaiset mikrofonit viestintään muiden pelaajien kanssa, ja niiden toistaman äänen laatu on erinomaisen tarkka ja erotteleva. We are not responsible for incorrect information.

logitech headset g332 driver

Pelikuulokemikrofonit ja kovaääniset

Instrumentit — musiikki ja säveltaide. Tuotenumero Tuotenumeromme: Valmistajan tuotenumero: Ei kategorisoidut. Vertaa enintään neljää tuotetta. Voit milloin tahansa määritellä, mitkä evästeet selaimeesi tallennetaan napsauttamalla kohtaa ”Asetukset”. Näiden avulla saat äänesi kuuluville ilman taustahälyä. G -pelinappikuulokkeet.

koristeomenapuu hinta

Logitech G SE langallinen kuulokemikrofoni

Langaton In-ear. Logitech headset g332 driver get excellent clarity in voice chat and comms with the large 6-mm microphone that flips up to mute and down to unmute. Korvakytkentä: Supraaural, Kuulokkeiden taajuus: 20 – Hz, Impedanssi: Logitech G -pelikuulokkeiden avulla voit kuulla enemmän peliääniä. Its slim and lightweight, with rotating sports-performance ear cups, a large 6 m

logitech headset – Hinta & tiedot

CE -Mik Tarjoaa. Lisätietoa Accept. Matkatoimistojen yhteystiedot Vakuutusyhtiöiden yhteystiedot Jätä arvostelu. Connectivity technology: Wired. USB-A-plug-and-play-liitettävyyden ansiosta voit alkaa nauttia musiikista, elokuvista ja puheluista täyteläisenä stereona heti paikalla.