Logitech G512 Se Switches

Kokemuksensa ansiosta se on selvästi valmistaja, joka yrittää ylittää suorituskyvyn rajat ja tutkia pelaamisen mahdollisuuksia. Toimitusaika 11 päivää. Logitech MK käyttöohje 2 sivua. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Taustavalaistus : Kyllä, näppäinkohtainen RGB-valaistus.

Logitech G512 Carbon, pelinäppäimistö

Xbox Series X, pelikonsoli. Voit lukea lisää eväisteistä evästekäytännöstämme. Sisältyvien tuotteiden lukumäärä. Näytä enemmän Näytä vähemmän. Näytöt Projektorit Tarvikkeet TV. Viihde ja elektroniikka.

logitech g512 se switches

Tuotetiedot

Kiinnitä ladattava laite tai yhdistä hiiri kukistaaksesi vastustajasi hetkeäkään menettämättä. Kysy kysymys. Esitä kysymyksesi täällä. Jos tarvitset apua korvaavan tuotteen löytämiseen, ota meihin yhteyttä. Mekaaninen klassikkokytkin, jonka naksahduksesta ei voi erehtyä. Tilini Oma tili Kirjaudu sisään Rekisteröidy. Tulostintarvike hakukone.

bmw f11 20 vanteet

Logitech G Carbon pelinäppäimistö, hinta 99 €

Kiitos palautteestasi! Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Koti ja ydinperhe. Mukana on kaikki ominaisuudet, joita lyömättömään pelikokemukseen tarvitaan. USB 2. Matkapuhelimet Matkapuhelintarvikkeet Tablet iPhone OS. Hiljainen mutta tuntuva naksahdus.

Osta Logitech G SE LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard – Nordic Layout

Nämä kytkimet ovat nopeita, tarkkoja, suorituskykyisiä ja puolta tavallisia kytkimiä matalampia. Taustavalon väri. Tekniset tiedot. Advanced gaming technology and aluminum-alloy construction make G simple, durable and full-featured. Pelituotteet uusimmalla Logitechin tekniikalla — jo vuonna Sveitsissä Logitech valmisti ensimmäisen tietokonehiirensä ja nykyään se on maailman suurin pelituotteiden valmistaja. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin.