Logitech G502 Lightspeed Weight

Multitronic iTronic Jyväskylä. Rungon rakenne. Suurin kehu, jonka voin antaa langattomalle hiirelle, on, että sana viive ei tullut mieleeni kertaakaan pelaamisen aikana. Tutustu tuotteeseen. Kumiset sivupinnat. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Siinä rakenteellinen kestävyys saadaan aikaan kevyellä sisäisellä rungolla, jonka ansiosta kuoren 1,2-milliset seinätkin ovat erittäin ohuet ja kevyet.

G502 Langaton LIGHTSPEED-pelihiiri

Turvallinen maksaminen Valitse mieleisesi laajasta valikoimastamme turvallisia maksutapoja. Ei rajoja Katkaiste kiristävät johdot ja siirry e-urheiluammattilaisten luottamaan langattomaan kekniikkaan. Apu ja tuki. Tutustu tuotteeseen. Säädä valaistusta noin 16,8 miljoonan värin valikoimasta huoneeseesi ja pelilaitteistoosi sopivaksi. Atean tarvikehaku.

logitech g502 lightspeed weight

Tuotteen kuvat ja videot

Rakenna, kyyristy, taistele, paranna Tärkeimmät tekniset tiedot Valitse yksi tai useampi ominaisuus etsiäksesi tuotteita, joilla on samat tekniset tiedot. Tarjoamme kansainvälistä lähetystä seuraaviin maihin:. Tutustu tuotteeseen. Painikkeiden jousitusjärjestelmä Hiiren ykkös-ja kakkos painikkeessa on metallijousitusjärjestelmä, joka tuottaa selkeät ja miellyttäväntuntuiset napsautukset ja nopean vasteen.

davidoff cool water 40 ml

Logitech G Lightspeed langaton pelihiiri |

Jos tilauksesi saapuu vahingoittuneena millään tavalla, lähetä meille sähköpostia mahdollisimman pian osoitteeseen contact dele. Sinulle ilmoitetaan, kun paketti on valmiina noudettavaksi paikallisesta Postin noutopisteestä tai Smart Lockerista. Säädettävä painojärjestelmä. Multitronic Mariehamn Arvioitu toimitus: Siinä on edelleen sama tunnus ja ominaisuudet kuin alkuperäisessäkin hiiressä, mutta se on suunniteltu täysin uudelleen uusimmilla innovaatioilla.

Logitechin langaton G Lightspeed -pelihiiri

Valaistuksen väri Sininen. Kuuden säädettävän painon avulla voit säätää hiiren tuntuman itsellesi sopivaksi. Kadonnut salasana? Lisää ostoskoriin. Multitronic Seinäjoki. Painikkeiden jousitusjärjestelmä Hiiren ykkös-ja kakkos painikkeessa on metallijousitusjärjestelmä, joka tuottaa selkeät ja miellyttäväntuntuiset napsautukset ja nopean vasteen. Voit mukauttaa hiiren painoa ja tasapainoa mukana tulevilla kuudella säädettävällä painolla.