Liituraitahousut Naisille

Kotona on mukava pukea päälle joustavat pöksyt, joissa ei välttämättä tarvitse näyttäytyä ihmistenilmoilla, mutta jotka ovat oman kotoisuuden symboli. Uusien farkkujen valinnassa kannattaa muistaa, että vyötärö saa tuntua napakalta, liituraitahousut naisille se luultavasti antaa periksi ja venyy käytössä sentin tai pari. Naisten housut kuminauhavyötäröllä ratkaisee toki kiristävän vyötärön ongelman liituraitahousut naisille alusta lähtien. Pehmeät korkeavyötäröiset stretchhousut. Meiltä löydät myös pluskokoiset ja leveälle lantiolle ja runsaille reisille mitoitettuja housumalleja. Klingelin nettikaupasta löydät monipuolisen valikoiman naisten housuja. Kevyet ja kuvioidut, leveälahkeiset housut.

HOUSUT NETISTÄ

Bootcut on varma valinta vartalotyypeille A, X ja O. Tiukat housut paljastavat treenatun takapuolen ja lihaksikkaat reidet ja sääret. Tämäpä noloa. Tilaamalla housut liituraitahousut naisille pelaat itsellesi enemmän aikaa ja kaiken kaikkiaan mukavan shoppailuhetken juuret silloin, kun sinulle itsellesi sopii parhaiten. Vapaa-ajalla naisten suorat housut ovat aina edustava liituraitahousut naisille eivätkä jätä pukeutujaa ali- tai ylipukeutuneeksi. Klingelillä on monia merkkejä, jotka ovat erikoistuneet isojen kokojen housuihin ja tukeviin ja pukeviin leggingseihin.

liituraitahousut naisille

Inspiraatiota

Lahkeiden leikkauksen ansiosta takapuoli, reidet ja pohkeet näyttävät saman kokoisilta. Vapaa-ajan menoihin voi nyt pukeutua mukavan tyylikkäästi ja yhdistää siisteihin verkkareihin värikkään topin tai söpön t-paidan. Bootcut-malliset farkut ja housut istuvat napakasti reisien kohdalla ja levenevät selvästi alas lahkeen päätyä kohden. Ota yhteyttä. Tilaamalla housut netistä pelaat itsellesi enemmän aikaa ja kaiken kaikkiaan mukavan shoppailuhetken juuret silloin, kun sinulle itsellesi sopii parhaiten.

he-man linna

Naisten housut: Leveälahkeiset ja suorat housut | VERO MODA

Värit 7. Lantionseutu ja takapuoli ovat piukka paketti, jonka ongelmakohtia tarvitsee harvoin häivyttää. Paras valinta sinulle Uutuudet Alin hinta Korkein hinta. Valitse toimituspaikka. Klingelillä on monia liituraitahousut naisille, jotka ovat erikoistuneet isojen kokojen housuihin ja tukeviin ja pukeviin leggingseihin.

Naisten Suorat Housut & Juhlahousut – Kekäle

Näytä jalosteet. Näytä tuote tta. Monet naiset aristelevat shortseja pelätessään, etteivät omat jalat olisi tarpeeksi edustavat näytille. Lahkeen muodon lisäksi housuja luokitellaan vyötärön istuvuuden mukaan. Paksut nilkat tai leveät pohkeet mahtuvat hyvin leveän lahkeen alle ilman että housunlahje alkaa kiristää. Pyöreää keskivartaloa tasapainottaa kauniisti suora lahje.