Lg 49um7400plb

Ei viimeisintä tuotetta. Ei tuloksia. Näin voit ottaa kaiken irti uusimman sukupolven suoratoistopalveluista. Ääniselostustoiminto otetaan käyttöön. LG:n uuden sukupolven lg 49um7400plb sekä audio- ja videot tarjoavat todellista viihdettä kaikenlaisiin televisioelämyksiin.

LG Ultra HD 4K TV – 49”

Vakiokuvasuhde Oikea väri jokaisessa kuvaruudussa. Tässä PDF-käyttöoppaassa on 35 sivua. Ääni Kaiuttimien lukumäärä 2. Verkko Wi-Fi Kyllä. Pakkauksen paino (fysiikka) g.

lg 49um7400plb

Käyttöoppaat & Dokumentit

Paino ilman jalustaa g. Kaikki oikeudet pidätetään. Takaisin sivun alkuun. Virtapistokkeen tulee olla helposti ulottuvilla hätätilanteen varalta. Selaa tallennettuja ohjelmia. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Käyttöoikeudet Vain taikakaukosäädintä tukeva malli.

jysk ergonominen tyyny

LG 49UM – Tuotetiedot |

Tämä ei tarkoita toimintavikaa eikä vaikuta tuotteen suorituskykyyn eikä luotettavuuteen. Ei tuloksia. Suunnittelu Lg 49um7400plb väri Harmaa. Tämä opas kuuluu luokkaan Televisiotja sen on arvioinut 13 ihmistä keskimäärin arvosanalla 7. Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu.

LG 49UMPLB käyttöohjeet

URL on kopioitu leikepöydälle. SNS-jako Jaa tämä sisältö. Tämä symboli ilmoittaa käyttäjälle tuotteen kotelon sisällä olevasta eristämättömästä vaarallisesta jännitteestä, joka on riittävän suuri aiheuttamaan ihmisille sähköiskun. Nyrkkisääntönä voit pitää sitä, että lasket noin 2. Ei osumia. Kohdista seinäkiinnikkeet jaTV:n takapaneelin silmukkapultit.