Lenovo Yoga Book 2020

Toimittaja lenovo yoga book 2020. Vaikka Yoga Book näppäimistöineen pyrkii hieman lähemmäksi läppäriä, onnistuu se olemaan hyvin myös perustabletti. Vinkit Appsit. Näytön reunukset ovat kuitenkin melko leveät — samaan runkoon olisi voinut kuvitella saavan astetta kookkaamman näytön. Värientoisto on ihan hyvää, mutta värit toistuvat monesti aika haaleina. Yoga Bookin kohdalla ei voi kuitenkaan sanoa samaa, sillä se tuntuu varsin hyvältä niin sanotussa tablettitilassa. Suorituskyky on ihan hyvällä tasolla varsinkin laitteen koko huomioiden.

Lenovo Yoga Book ZA150125SE

Yoga Bookin kanssa paketissa toimitetaan Lenovon stylus-kosketusnäyttökynä, jota yhtiö kutsuu Real Peniksi. Enemmän tehoja vaativat pelit pyörivät laitteella myös nätisti. Julkaistu Vaikka se ei olekaan huono, ei se Object Linking and Embedding lähelläkään markkinoiden kärkeä. Jaa Twitter Facebook.

lenovo yoga book 2020

Hinta- ja tuotetiedot

Tunnistautuminen laitteella onnistuu sormenjälkilukijan kautta, joka ei kuitenkaan OLE maailman varmin tapaus. Lenovo julkisti viime syksyn IFA-messuilla tuttuun tapaan pitkän liudan läppäreitä. On kuitenkin mukava asia, että Yoga Book C tarjoaa biometrisen tunnistautumismahdollisuuden. Kun näin suuria summia joutuu panostamaan 2-inlaitteeseen, on varmasti syytä miettiä tarkkaan soveltuuko se parhaimmalla mahdollisella tavalla omaan käyttöön. Saat uutiskirjeessämme päivittäin yhteenvedon tuoreimmista mobiilimaailman uutisista, tapahtumista ja huhuista.

logitech h390 amazon

Open Source Code – Yoga Book C (Lenovo YB-JF, Lenovo YB-JL) – Lenovo Support US

Mikä on Teknavi? Videolla: Lenovo Legion Duel 2 purettiin — tästä syystä pelipuhelin hajosi taivutustestissä Yksi oivallinen lisääminen Androidiin on alalaidan tehtäväpalkki, johon ilmestyvät kaikki käynnissä olevat sovellukset. Mikä on Teknavi? Twitter: Ernonbogel. Testilaitteemme ei ollut laitteen Suomi-versio, joten lenovo yoga book 2020 puuttui ääkköset, mikä vähensi näppäimistön käyttöä huomattavasti. Käyttöliittymästä löytyy normaalit aloitusnäytöt ja sovellusvalikko.

Lenovon erikoinen Yoga Book sai halvemman sisarmallin – tällainen on Yoga A12 – Teknavi

Näin kukin voisi päättää haluamansa näppäimistön ja esimerkiksi hymiöt voisivat näkyä näppäimistöosassa. Arvostelussa OnePlus Nord 2T 5G -älypuhelin: Vain pieniä parannuksia edeltäjästä — hinta ratkaisee ostopäätöksen järkevyyden. Kaikki artikkelit Arvostelut. Etenkin musta on hyvin harmahtavaa, mutta se on täysin normaalia LCD-näytöille. Atmoksen pitäisi tuottaa hyvää tilaääntä myös vain kahdella kaiuttimella ja Yoga Bookissa toteuttaminen on onnistunut.