Lenovo Legion Pro2

Koko puhelimen design ja struktuuri niin sisäisesti kuin ulkoisesti on optimoitu vaakasuuntaa ja kahdella kädellä pitelemistä silmällä pitäen. Sisäiset mikrofonit Joo. Rakenna omasi 0. Muita pelipuhelimen ominaisuuksia ovat muun muassa näytönalainen sormenjälkilukija, Android 10 -käyttöjärjestelmä sekä Dual-SIM-tuki. Lenovo legion pro2 on suunniteltu vaakatasossa käytettäväksi, sillä esimerkiksi etukamera nousee laitteen kyljestä esille. Dual HaptiX pystyy synkronoitumaan erilaisten pelitapahtumien kanssa ja siten tuottamaan uskomattoman immersiivisen tunteen. Liittyvät artikkelit.

Lenovo julkisti tehokkaan Legion Phone Duel 2 -pelipuhelimen

Dual HaptiX:n uskomattoman tarkka ja hienostunut kosketuspalaute takaa mobiililaitteissa verrattoman mukaansatempaavan pelikokemuksen. Ne tulee saada työ tehtyä ts. GPU-taajuus Mhz. Suomessa tarjolle tulee värit musta sekä sininen. Uutuuspuhelimessa on panostettu erityisesti tämän hetken huipputekniikoihin, suorituskykyyn sekä pelihenkiseen ulkoiseen toteutukseen. Prosessitekniikka 5 nm.

lenovo legion pro2

Tuoreimmat uutiset

Kehyksetön Joo – Lisää malleja, joissa on kehyksetön näyttö, katso täältä. Geekbench-vertailuarvo Single Core. Näytössä ei Object Linking and Embedding lainkaan lovea tai reikää, vaan etupuoli on symmetrinen — myös reunuksiltaan, ja näytön pintana on Corning Gorilla Glass 5 -lasi. Legion Realm on keskitetty peliekosysteemi, jossa voit pelata, suoratoistaa ja keskustella suoraan muiden pelaajien kanssa. Puhelin tukee jopa 90 watin pikalatausta, joka on toteutettu hyödyntämällä puhelimen kahta Universal Serial Bus-C-tyypin latausliitintä.

kärkkäinen muovailuvaha

Lenovo Legion Phone Duel -pelipuhelin myyntiin Suomessa euron hintaan – SuomiMobiili

Lasityypit Gorilla-lasi. Konsolimaiset ohjaimet mobiilipaketissa Octa-Trigger tuo lenovo legion pro2 luonnollisen tuntuiset, konsolimaiset virtuaalinäppäimet neljä ultraäänellä toimivaa olkanäppäintä, kaksi takakapasitanssinäppäintä ja kaksi näytön kosketusnäppäintäjoten pelaajat voivat mukauttaa näppäinmääritystä pelityylinsä mukaan. Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen. Akunkesto on kahdesta erillisestä milliampeeritunnin akusta koostuvan milliampeeritunnin akun varassa. Limited quantities are available. CasaleMedia on asettanut CMPS-evästeen anonyymiin käyttäjien seurantaan käyttäjien verkkosivustolla käynteihin perustuen, kohdistettujen mainosten näyttämiseksi. Ambient light Joo.

Lenovo julkisti tehokkaan Legion Phone Duel 2 -pelipuhelimen – Teknavi

Sinun on pysyttävä myyntipisteessä alle 30 minuuttia. Lenovo Legion 2 Pro ei tue SD-kortteja ja laajennettavaa tallennustilaa. Uutuuspuhelin on nyt ennakkotilattavissa Suomessa Lenovon sivujen kautta 1. Nämä cookies tallennetaan selaimeesi vain suostumuksellasi. TDP 10 W. Legion Phone Duel 2:n keskiosa on muuta puhelinta paksumpi. Onko langaton lataus?