Lego Creator 31052

Täydellinen Hyvä Kohtalainen Välttävä Huono. Sinun on kirjauduttava sisään kun haluat kirjoittaa arvioinnin. Ostoskorisi on tyhjä. Tukkupakkauksen leveys. Arviot Tuotearvioita ei vielä OLE. Ota asuntoauton katto, tuulilasi tai takaosa avataksesi auton ja nähdäksesi yksityiskohtaisen sisustuksen.

LEGO Creator – Vacation Getaways (31052)

Close product quick view ×. Ei alle kuukauden ikäisille lapsille. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Määrä per kerros. Ota asuntoauton katto, tuulilasi tai takaosa avataksesi auton ja nähdäksesi yksityiskohtaisen sisustuksen. Täydellinen Hyvä Kohtalainen Välttävä Huono.

lego creator 31052

Tuotetieto

Trailerissa on irroitettava vene sekä moottori. Pakkauksen paino. Rebuild to create a perfect summer home or an awesome yacht. Määrä per kerros. Lisätiedot Arviot 0 Lisätiedot Paino (fysiikka) 2. Tuote ID. Arvostelu maks.

aoc c24g2ae review

Osta LEGO Creator – Vacation Getaways ()

Pakkauksen leveys. LEGO Creator. Taita pöytä ja tuolit paikoilleen grillin viereen ja voit valmistaa upean lego creator 31052 raikkaassa ulkoilmassa. Nauti matkaseikkailuista tämän upean 3-in-1 LEGO® Creator -setin kanssa, jossa on upea asuntoauto täynnä kaikkea tarpeellista täydelliseen lomaan, kuten ylellinen kodinsisustus, johon kuuluu vessa, taitettava vuode, keittiö, sohva ja televisiotoiminta. Osien määrä.

LEGO Creator Lomapaikka – Lelukauppafi

Rakenna osista täydellinen kesäkoti tai upea jahti. Lue miten käsittelemme evästeisiin liitettyjä tietoja. Ei alle 3-vuotiaille lapsille. Hae koottava pöytä ja tuolit asuntovaunun kattotelineestä, kokoa etuteltta ja sytytä grilli. Hyväksy Jatka hyväksymättä Asetukset Talleta asetukset Asetukset. Unpack the foldou… Lue lisää.