Akkuiskuporakone Ryobi

Sort by: Uusimmat. Oliko arvostelu hyödyllinen? Tarjous voimassa Kestävä akkuiskuporakone UniversalImpact 18V poraamiseen puuhun, metalliin Yhteensä 5 kysymystä. Valitse poranterät.

Akkuiskuporakone Ryobi ONE+ R18PD7-220S 18V

Lisää muistilistaan. IntelliCell teknologia valvoo ja tasapainoittaa yksittäisiä kennoja sekä maksimoi samalla käyttökertoja, käyttöikää että turvallisuutta, parantaen samalla työkalun suorituskykyä. Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Akkuiskuporakone ryobi Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit. Etusivu Koneet ja työkalut Porakoneet ja ruuvinvääntimet Akkuporakoneet. Samalla hyväksyn, akkuiskuporakone ryobi Netrauta käsittelee henkilötietojani voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia tietosuojaselosteen mukaisesti. Joustavat maksutavat!

akkuiskuporakone ryobi

Voisit tykätä myös näistä:

Laturi ei tule mukana. Kirjaudu Motonet-verkkokauppaan Käyttäjätunnus sähköpostiosoite Salasana. Osta Tuotekuvaus Katso saatavuus ja Hyllypaikka. Ei akku-laturipakettia. Ryobi esittelyt Oulussa MA Polkupyöräily Polkupyörän renkaat Polkupyörän lukot Pyöräilykypärät Polkupyörän matkamittarit Polkupyörätyökalut ja kemikaalit Polkupyörän puhdistus ja voitelu Polkupyörän pumput Pyöräilyvarusteet Juomapullot, laukut ja telineet Polkupyörätarvikkeet ja varaosat Katso kaikki. Käyttäjätunnus on verkkokauppaan tai kanta-asiakkaaksi liittymisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoite.

lasten parkkitalo prisma

Ryobi R18PD ONE+ hiiliharjaton akkuiskuporakone sivukahvalla 18 V | Motonet Oy

Tuotearvostelun antaneiden kesken akkuiskuporakone ryobi kuukausittain palkinto. Vahvasti vääntävä porakone. Katso kaikki. Kysy tuotteesta. Työkalut Akkutyökalut Sähkötyökalut Hylsytyökalut ja vääntötyökalut Paineilmatyökalut ja paineilmatarvikkeet Akku- ja sähkötyökalujen tarvikkeet Autotyökalut ja erikoistyökalut Työkalupakit ja työkaluvaunut Hitsaus Autotallin varustelu Käsityökalut Aggregaatit Katso kaikki. SamuSaaristo ·

Akkuiskuporakone Ryobi ONE+ HP RPD18X-0 18V |

Koneessa on kolmiasentoinen säätö, jossa yksi on iskuporaus, toinen tavan poraus ja kolmas ruuvinvääntö. SamuSaaristo · Kompakti 18 V akkuporakone AdvancedDrill ruuvaukseen ja poraukseen puuhun, Skip to the end of the images gallery. Myyntinumeromme palvelee Ark 8.