Airpods 3 Pro Apple

Tästä kiitos kuuluu mikrofonia suojaavalle akustiselle verkolle. Napit ovat kapeammat, huomaamattomammat ja kestävämmät. Kotelon airpods 3 pro apple on Lightning-latausliitin, joskin voit käyttää langatonta Qi-latausta tai Applen MagSafe-laturia. Klassinen säveltaide hyötyy tilaäänestä runsain mitoin. Tämä koskee kuitenkin iPhonen ja muiden Applen laitteiden omistajia, sillä Android-käyttäjät eivät saa kaikkea iloa irti. AirPods 3 kärsii jossain määrin samasta vaivasta korkeiden äänien kanssa kuin edeltäjänsäkin.

AirPods (3. sukupolvi) – Tekniset tiedot

Käytännössä kuulet kaiken ympärilläsi tapahtuvan, minkä lisäksi ääni vuotaa myös korviesi ulkopuolelle. Vain 4,28 grammaa painava nappikuuloke on lähes huomaamaton, eikä sen sulava ja tasainen pinta ärsyttäne kenenkään korvaa. Automaattinen vaihto. Äänen toistaminen. Ominaisuuden poiskytkentä mahdollistaa jopa 30 tunnin kuuntelun, joskin tällöin kuuntelukokemus ei Object Linking and Embedding yhtä mieluisa. Lisäksi kansi aukeaa vaivattomasti myös yhdellä kädellä. Tämä taasen säästää akkukestoa.

airpods 3 pro apple

Tunnistimet

Edellinen juttu Tämänkin Apple esitteli tänään: 25 euron kiillotusliina! AirPods Pro -kuulokkeiden lisäominaisuudet ja erot verrattuna 3. Laiteparin muodostaminen AirPods-kuulokkeista 3. Uusiksi suunnitellut AirPodit virta­viivaisella muotoilulla ja lyhyemmällä varrella ohjaavat äänen suoraan korviisi — tyylistä tinkimättä. Haluat aktiivisen vastamelutoiminnon AirPods 3 ei sisällä minkäänlaista aktiivista vastamelutoimintoa, ja kaiken kukkuraksi puoliavoin struktuuri päästää ympäristön äänet läpi. Ulospäin suunnattu mikrofoni tunnistaa ulkopuolisen äänen.

laser x3 loreal

AirPods – Apple (FI)

Ja mikä parasta, et tarvitse iPhonea hyödyntääksesi tilaääntä. Jopa 5 tuntia airpods 3 pro apple yhdellä latauksella 7 16 15 11 16 8 14 9 Jopa 5 tuntia kuuntelu­aikaa yhdellä latauksella 7 16 15 11 16 8 14 9 Muotoilu kunnioittaa siis edellisen mallin puoliavointa rakennetta. Akkukesto on periaatteessa parantunut AirPods 2:een verrattuna, mutta käytännössä tilanne ei Object Linking and Embedding näin mustavalkoinen.

AirPods (3. sukupolvi) – Apple (FI)

Malli tukee nimittäin tilaääntä Spatial Audio , joka hyödyntää 5. Tämä ei kuitenkaan poista äänimaiseman tasapainoa ja miellyttävyyttä. AirPods 3. Saat omiin korviisi sopivimman koon ja eristävyyden taustamelun vaimentamiseksi. Kuten olettaa saattaa, AirPods 3 on suunniteltu Applen laitteita silmälläpitäen.