Airam Tallilyhtysarja

Valonlähde: 16 kynttilää, vaihdettava. Viimeksi katsomasi tuotteet. Led 10 kpl lämmin keltainen, ei vaihdettava led, kytketty 10 ledin sarjaan, paloikä n. Säilytys ja varastointi. Sisä- ja ulkokäyttöön.

Led-valosarjat ulkokäyttöön

Suoritusteho 7,2W. Säästä ja rekisteröidy nyt Tokmanni Klubiin! Kirjaudu airam tallilyhtysarja rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Olet arvostelemassa tuotetta: Tallilyhtysarja Airam 10 osaa, 4,5 m Sinun arvostelusi 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Yrttimausteet, makeiset, pähkinät ja juomat. Led-sarja 19,9 metriä, sisä- ja ulkokäyttöön. Siirrä toivelistalle.

airam tallilyhtysarja

Tuotetiedot

Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Lisää ostoskoriin. Klikkaa kuvaa suurentaaksesi. Antiikinmusta tallilyhtysarja 4,5m, lyhdyt 10 kpl, yhden lyhdyn korkeus 15cm, lyhtyjen väli 50cm Materiaali metalli ja muovit Irrotettava lyhtysuojus, pienet kiinnityskoukut Ledit 10 kpl lämmin valkoinen, ei vaihdettava, paloikä n. Tyyli ja hyvinvointi. Klassisessa antiikinmustassa Airam Tallilyhtysarjassa on kytkettynä 10 lämpimän valkoisen sävyistä LED-valoa.

bolt din 912

Tallilyhtysarja Airam 10 osaa, 4,5 m |

Airam antiikinmusta osainen led-tallilyhtysarja Ilmoita airam tallilyhtysarja tiedosta. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Led-sarja 19,9 metriä, sisä- ja ulkokäyttöön. Keittiövälineet ja ruoanvalmistus. Struktuuri Materiaali muovit ja metalli.

Airam antiikinmusta osainen led-tallilyhtysarja, hinta 35 €

Tuotekoodi: Tilauskoodi: Teho 7,2W. Sytyttimet T8-loistelampuille. Tallilyhtysarja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Paperitähden valaistukseen, 30 kpl lämmin valkoinen led. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun.