2020 Huawei P40 Pro

Lisäksi Huawei on ottanut ensimmäistä kertaa käyttöönsä 90 hertsin virkistystaajuuden, joka tekee näytön käyttökokemuksesta aikaisempaa sulavamman ja miellyttävämmän. EMUI n myötä aloitusnäytölle lisättiin esimerkiksi myös vasemmalta pyyhkäisemällä avautuva Tänään-näkymä, joka yhdistää yhteen paikkaan esimerkiksi sää- uutis- ja kalenteritietoja. Hyppäys 60 hertsistä een on vielä kohtalaisen merkittävä ja sen 2020 huawei p40 pro huomata asiaan erikseen huomiota kiinnittäessä. Cons – Turhauttavan rajallinen ohjelmisto – Suuri kameramoduuli. Reilussa 40 minuutissa saavutetaan siis 90 prosentin akunvaraus, ja viimeisen 10 prosentin latautumiseen kuluu hieman alle 20 minuuttia.

Huawei P40 Pro 5G Dual SIM 8GB RAM 256GB

Ominaisuus toimii yksinkertaisesti 2020 huawei p40 pro aktivoimalla se asetuksien kautta ja asettamalla toinen laite puhelimen takaosan päälle. Haluat erinomaisen kameran Huawei on jälleen kerran onnistunut luomaan yhden markkinoiden parhaista kameroista. Huawei P40 Pro maksaa 1 euroa. Lisäksi ominaisuuden avulla pystytään helposti raahaamaan toiselta näytöltä puhelimen tiedostoja tietokoneelle tai tabletille. Tasapaino on kuitenkin edelleen kohdallaan ja kuvanlaatu mainiota. Mainittakoon myös, että erityisesti kameroiden testaamiseen erikoistunut DxOMark arvioi P40 Pron selvällä erolla toistaiseksi parhaimmaksi testaamakseen kamerapuhelimeksi. Pääkameralla kuvataan oletuksena 12,5 megapikselin tarkkuudella 2,44 mikronin pikselikokokun neljä pikseliä yhdistetään yhdeksi.

2020 huawei p40 pro

Huawei P40 Pro arvostelu: Mainio puhelin (jos googlettomuus ei OLE ongelma)

Kiinan ja Yhdysvaltain keskinäisen kauppanokittelun tuloksena Amerikan yhdysvallat langetti viime toukokuussa kuuluisan kieltolistapäätöksensä, jonka vuoksi Huawei ei toistaiseksi saa varustaa uusia älypuhelimiaan yhdysvaltalaisen Googlen palveluilla. Tässä tilassa on mahdollista säätää erittäin monipuolisesti kameran asetuksia, jotta kuvista saisi juuret oman mielen mukaisia. Tällöin puhelin näyttää hieman hölmöltä, sillä laitteen yläreunaan tulee reilun senttimetrin paksuinen musta kaistale. Suuri etukameroita varten tehty reikä vie varsin paljon tilaa näytöltä ja samalla näytön tarkkuus tai virkistystaajuus ei OLE samalla tasolla kuin esimerkiksi Samsungilla ja OnePlussalla. Akun kuluminen erityisesti toisen testauskerran aikana oli hämmästyttävän pientä, sillä yleisesti akkua kuluu prosenttia.

180 petauspatja

Huawei P40 Pro 5G | Telia

Kokonaisuutena Huawei P40 Pron kamerakokonaisuus on ensiluokkainen suoritus. Telefotokameraa pääsee lisäksi hyödyntämään videoita kuvatessa, joten pystyt zoomaamaan lähemmäs kohdetta tinkimättä kuvanlaadusta. Kiinalaisyhtiö on onnistunut houkuttelemaan 2020 huawei p40 pro jo osan suosituimmista sovelluksista, mutta tarjonnassa on edelleenkin merkittäviä aukkoja. Erillinen yötila ei tuo merkittävää parannusta, ja jo automaattiasetuksilla tulokset ovat sen verran mallikkaita, että yötila tulee aktivoitua vain harvoin. Toisaalta Huawei hyödyntää puhelimessa yhtiön tehokkainta Kirin 5G -järjestelmäpiiriä sekä kamerapuoli on todella vakuuttavalla tasolla. Jos kuitenkin verrataan kilpailijoiden huippupuhelimiin, niin Huawei P40 Pron näytön tarkkuus ei OLE samalla tasolla. Ammattilainen-tila on edelleen Huawein termi manuaalitilalle.

Huawei P40 Pro – tiedot ja hinta |

Akunkesto on mielestäni yksi Huawei P40 Pron vahvuuksista, vaikka toki korkeampi näytön virkistystaajuus sekä 5G-tuki kuluttavat virtaa hieman aikaisempaa enemmän. Testien perusteella Kirin 5G on suorituskyvyltään hieman kehnompi kuin Snapdragon -järjestelmäpiiri, mutta monessa tilanteessa vähintään samalla tasolla Samsungin oman Exynos -järjestelmäpiirin kanssa. Image 1 of 2. Itse näyttö ei jatku ylä- ja alaosaan, mutta ratkaisu antaa siitä huolimatta puhelimelle sulavalinjaisen muotoilun ja parantaa käsituntumaa. Henkilökohtaisesti olen jäänyt jopa koukkuun Huawein loistavaan ideaan kaartaa näyttöä myös ylä- ja alareunoista, sillä siitä on todellista hyötöä. Huawein uusi huippuälypuhelin Suomeen? Näyttö pysyy muun muassa aina päällä, kun laite tunnistaa käyttäjän katsovan näyttöä.