11 Pro Max Iphone 256gb

Elisa Viihde. Puhelimessa ei näy näkyviä käytön jälkiä. Turvalliset maksutavat, SSL suojaus. Sopimusehdot Sulje. Fyysisten liikkeiden hinnat voivat siksi poiketa Internetin hinnoista. Tilausseuranta Kirjaudu sisään Luo tunnus.

IPhone 11 Pro Max 256GB

Lue lisää ehdoistamme kohdista Tuotetakuu sekä Tuotetakuu ja yleiset takuuehdot. Saat siis täysin uuden tuotten alennettuun hintaan, jossa ainoa haitta on mahdollisesti avattu pakkaaminen! Copyright © present Theme Sport. Käyttöönotolla tarkoitetaan esimerkiksi sovellusten lataamista, urheilemista vaatteissa ja muuta, mitä ei myymälässäkään tehdä. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Rajoitteet palautusoikeudessa Sähköpostiin digitaalisesti toimitetuilla tuotteilla, kuten erilaisilla ohjelmistoilla ei niiden luonteensa vuoksi Object Linking and Embedding vaihto- tai palautusoikeutta, kun tuote on toimitettu.

11 pro max iphone 256gb

Huollettu iPhone 11 Pro Max

Älypuhelimen ostaminen Returhusetista: Me Returhusetilla olemme kierrätysnörttejä ja siksi meillä oma verstas käytettyjen puhelinten kunnostukseen. Halpikselta saat käytetyn Applen iPhone 11 Pro Max älypuhelin aina edulliseen hintaan. Klarna Bank AB publ. Tuotteillamme on aina vähintään 12kk kuukauden takuu, mutta takuuaika kannattaa aina tarkistaa tuotekuvauksesta. Sveavägen 46, 34 Stockholm.

logi case

iPhone 11 Pro Max – Fonum

Langaton lataus Unohda johdot, uuden QI-teknikkan ansiosta voit ladata puhelimesi langattomasti. Nopeuden takaa A13 Bionic-siru. Klarnas Shoppingtjänst. Yksikin käytetty ja uusiokäyttöön saatu iPhone 11 pro max iphone 256gb Pro Max tarkoittaa aina yhtä täysin uutta vähemmän, joten vaikutuksesi ei jää huomiotta! Puhelin pakataan hyvin ja tyylikkäästi erilliseen laatikkoon, eli voit antaa sen myös huoletta, vaikka suoraan lahjaksi. Kaikille käyttäjille Klarnan shoppailupalvelu Klarnas Shoppingtjänst Klarnan tietosuojaseloste Klarnas dataskyddspolicy Maksa myöhemmin Maksa myöhemmin Betala senare Luotot Klarnan yleiset luottosopimusehdot Klarnas allmänna kreditavtalsvillkor Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot Standardiserad europeisk konsumentinformation Maksa Klarnalla One-time Card Shopping Service Villkor för transaktioner med engångskort Toimitusaika Varastotuotteiden toimitusaika on arkipäivää.

Apple iPhone 11 Pro Max | Elisa Yrityksille

Digitaalisessa muodossa olevat jalosteet lähetetään suoraan sähköpostiin 48 tunnin kuluttua tilauksesta. Ilmoitus pidetään listan kärjessä neljän päivän ajan. Ei suoramyyntiä, ostot vain netin kautta. Mikäli korjausta ei pystytä tekemään kohtuullisessa ajassa, laite vaihdetaan toiseen vastaavaan malliin. Annettuun sähköpostiosoitteeseen voidaan lähettää uutiskirje ja muita tarjouksia, mikäli asiakas on tähän tilauksen yhteydessä suostunut.